Majoitus

Takana aktiivinen luonto- ja liikuntapäivä Isojärven kansallispuistossa? Tai kenties väsyttävä työpäivä matkoineen? On aina ihanaa päästä lepäämään rauhalliseen ympäristöön ja herätä seuraavana päivänä virkeänä. Majatalo Villasessa tämä on mahdollista – hyvät yöunet takaa miellyttävä miljöö kansallispuiston tuntumassa. Katso hinnasto.

 

Mukavista ja toimivista huoneista löytyy oma jääkaappi, 32” televisio sekä maksuton wlan-yhteys. Jokaisessa huoneessa on myös käsienpesuallas. Majatalosta löytyy asiakkaiden käyttöön kaksi suihkua sekä kolme wc:tä. Vuodevaatteeista tai pyyhkeistä ei tarvitse huolehtia, sillä majatalo tarjoaa ne kävijöilleen. Aterioiden valmistus onnistuu kätevästi asiakaskeittiössä, jonka varusteluun kuuluvat jääkaappi, mikro, hella, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiasto. Meille ovat tervetulleita lisämaksusta myös lemmikit, mutta myös allergisille löytyy huone.

Mikäli olette liikkeellä useamman henkilön kanssa, voitte yöpyä tunnelmallisessa ja kodikkaassa Koti-Villasessa, isäntäväen kotitalossa. Koti-Villasesta löytyy erillisellä sisäänkäynnillä kahden huoneen huoneisto, jossa on neljä vuodepaikkaa. Huoneistossa on oma suihku ja wc, 42" televisio, maksuton wlan-nettiyhteys ja minikeittiö, jonka varusteluun kuuluvat jääkaappi/pakastin, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiat neljälle hengelle.

 Koti-Villanen

Meiltä voi nyt varata myös Heretyn vuokratupia, jotka sijaitsevat Isojärven kansallispuistossa. Lisätietoja ja hinnasto: http://www.luontoon.fi/heretynvuokratupa